> belastingen > Een huis kopen op Ibiza 

Een huis kopen op Ibiza 

Posted on 21/04/2020 | Comments Off on Een huis kopen op Ibiza 

Mocht u van plan zijn om een woning te kopen op Ibiza dan wilt u uiteraard wel op de juiste manier geholpen worden. Bij ons bent u aan het juiste adres voor professionele ondersteuning tijdens het aankoopproces van een huis op Ibiza. Onze specialisten zijn er voor alle klanten die zoeken naar royale woningen op een van de meest schitterende eilanden van Europa. Als u meer wilt weten over de makelaarsdiensten die wij voor u kunnen verrichten dan raden wij u aan om deze pagina even rustig door te lezen. Dankzij deze informatie weet u beter wat u te wachten staat wanneer u kiest voor het makelaarskantoor voor de aanschaf van een woning op Ibiza.  

Maak kennis met Ibiza 

Ibiza is nog altijd een van de meest prachtige eilanden die men maar kan bezoeken in Europa. Dit eiland ligt buiten de kust van Spanje. Wanneer mensen aan Ibiza denken dan zal muziek en uitgaan een van de eerste dingen zijn die bij ze te binnen schiet. Dit beeld sluit geheel aan bij de werkelijkheid, er zijn meer dan genoeg clubs waar u de tijd van uw leven kunt hebben. Uiteraard zijn er ook rustige stukken aan te wijzen waar u in alle rust kunt genieten van de natuur. Het eiland zelf heeft een oppervlakte van 575 km2. Van de meest schitterende zandstranden tot aan de prachtige vogels in de duinen, er is meer dan genoeg om te ontdekken op dit eiland. Een huis kopen op Ibiza? Bekijk Royal Estates Ibiza eens voor het aanbod wat er momenteel is. 

Het kopen van een huis op Ibiza 

Zoals we hierboven al reeds hebben aangegeven kunnen wij u helpen bij de aanschaf van een woning op Ibiza. Mocht u nog niet bekend zijn met ons aanbod dan is het verstandig om dit eerst even door te nemen. Op dit moment is er sprake van een zeer bijzondere woningmarkt op Ibiza. Er gelden namelijk strenge regels rondom de nieuwbouw. Er worden dan ook maar weinig vergunningen verleend, dit is de reden dat het laten bouwen van een huis niet zo toegankelijk is. Wilt u een woning op Ibiza kopen dan zal u dus naar een makelaarskantoor moeten. Wij staan bekend om de woningen in het hogere segment. Dit zijn de meest prachtige woningen die men op het eiland kan vinden.   

Het verhuren van woningen 

Mocht u van plan zijn om een woning aan te schaffen om deze vervolgens te verhuren dan is dit mogelijk. Ook hiervoor kunnen wij u helpen als makelaarskantoor. Door een woning aan te schaffen om deze vervolgens te verkopen zal u in staat zijn om op een zeer toegankelijke manier passieve inkomsten te verdienen. Het eiland is namelijk steeds populairder aan het worden. Ieder jaar komen er meer en meer mensen naar het eiland toe om een bijzondere vakantie te beleven. Dit biedt u de uitgelezen kans om hier profijt uit te halen. Wilt u graag meerdere panden aanschaffen dan is dit uiteraard mogelijk, wij raden u hiervoor aan om contact op te nemen met een van onze makelaars om meer informatie te verkrijgen.  

Het laten opstellen van een nota simple  

Als het aankomt op de aanschaf van een woning in een ander land dan wilt u natuurlijk de beste ondersteuning krijgen die u maar kunt vinden. Voor de aanschaf van een woning in Spanje komen er enkele bijkomende zaken kijken die wij in Nederland niet kennen. Zo is het op dit moment zo dat iedere eigenaar van een woning in Spanje dient te beschikken over een speciale eigendomsakte. Deze eigendomsakte is niet alleen van belang voor u als eigenaar, maar ook voor u als toekomstig koper. Door middel van deze akte kunt u immers zien wie de daadwerkelijke eigenaar is van het huis. Hiermee controleert u dus of alles wel helemaal klopt rondom de aanschaf van het huis. Deze akte kan worden opgezocht in de Registro de la Propiedad, dit is een soort Spaans kadaster. Uiteraard hoeft u hier zelf niet naar te kijken, wij nemen dit als makelaar natuurlijk voor u uit handen. Door onze ondersteuning en begeleiding ten tijde van het aankoopproces zal u niet voor verrassingen komen te staan.  

Vermijd wanpraktijken van makelaars 

U vraagt zich wellicht af waarom u in zee zou moeten gaan met een makelaar uit het hogere segment. De voornaamste reden waarom wij u aanraden om altijd te kiezen voor een professioneel makelaarskantoor is het feit dat u bepaalde valkuilen wilt voorkomen. Bij de aankoop van een pand in het buitenland komt een hoop werk kijken. Daar komt ook nog eens bij dat er in Spanje andere wetgeving en regelgeving van kracht is dan in Nederland. Als u kiest voor een onervaren of ondermaats makelaarskantoor dan kunt u voor onverwachte problemen komen te staan. Dit wilt u uiteraard ten alle tijden voorkomen. Door te kiezen voor onze specialisten zal u de garantie hebben dat alles op de juiste manier zal worden geregeld tijdens de aanschaf van de woning. Hiermee kunt u aanzienlijk veel frustratie voorkomen.  

Comments are closed .