> engels > Uitspraak Engels verbeteren met een opleiding

Uitspraak Engels verbeteren met een opleiding

Posted on 20/08/2018 | Comments Off on Uitspraak Engels verbeteren met een opleiding

verbeter je engelse uitspraakSpreek jij een goed woordje Engels? De kans is groot van wel. En dat is erg positief! In Nederland is er een grote groep mensen die zichzelf redelijk verstaanbaar kan maken in het Engels. Handig voor als je in het buitenland bent, bijvoorbeeld tijdens de vakanties. Maar een pizza en een biertje bestellen aan de Spaanse kust is nog iets anders dan op hoger niveau Engels spreken met mensen voor wie dit hun eerste taal is.

Ga je bijvoorbeeld voor je werk naar het buitenland en moet je zakelijke gesprekken voeren in het Engels, dan zul je vaak toch wat beter Engels moeten leren spreken. Dit kun je doen met een opleiding engels, waar je niet alleen op de woorden gaat focussen maar ook op de uitspraak. Een goede uitspraak is dan ook zeer belangrijk. Veel Nederlanders spreken Engels met een Amerikaans accent en willen dit veranderen naar een Brits accent. Dit klinkt vaak een stuk beter en ook hier zijn cursussen voor beschikbaar. Je krijgt dan les van een echte Brit die je met de uitspraak kan helpen. Zo leer je vaak het beste, zeker als het kleine klassen zijn met persoonlijke aandacht.

Investeren in jezelf

Zo’n cursus om beter Engels te leren is natuurlijk niet gratis. Er zijn bedrijven en instellingen die deze cursussen aanbieden. Zo kun je bijvoorbeeld ook Cambridge engels leren spreken, het instituut moet dan zijn aangesloten bij de organisatie die dit vanuit Engeland coördineert. Je kunt dit beter niet bekijken als kosten, maar juist als een investering in jezelf.

Als je beter Engels spreekt kan dat veel voor je carrière betekenen, sterker nog; voor bepaalde carrières is het cruciaal dat je Engels tip top in orde is. Zeker als je een ambitieus persoon bent, is het dan ook een zeer goed idee om in jezelf te investeren. Misschien heb je een functie op het oog binnen het bedrijf waar je nu werkt, of wil je bij andere bedrijven gaan kijken voor betere banen. Met een perfecte Engelse uitspraak kom je verder! Investeer dus in een cursus en in je eigen toekomst.

 

 

Comments are closed .